Morten Langli till Courant-gruppen

Nyhet   

Den norske sportkommentatorn och oddsexperten Morten Langli kommer från och med denna höst att arbeta som senior rådgivare med inriktning på Courant-gruppens tävlingsverksamhet. Langli har också invalts som ledamot i Courant-gruppens styrelse.

– Jag har känt Courants grundare och ägare, Anders Ström snart i 25 år, och delar hans stora intresse för oddssättning, vadslagning och sannolikhetsberäkningar. Jag har också tidigare samarbetat med Unibet i Norge. Anders och jag har haft travsporten som ett gemensamt intresse, och när han frågade mig om jag ville arbeta närmare Courants verksamhet, var det självklart att tacka ja. Det skall bli mycket givande att bli en del av ett av Europas ledande avels- och tävlingsföretag inom travsporten.

Morten Langli är själv ägare av ett tjugotal travhästar, däribland också delägare tillsammans med Courant till Greenshoe, som efter en mycket framgångsrik tävlingskarriär numera är avelshingst.

– Jag är oerhörd glad över att vi kan förstärka Courant-gruppen med Morten, med hans kunskaper om tävlingar och bedömning av lopp i kombination med hans stora erfarenheter från och omfattande nätverk inom travsporten. Det tar oss ett steg vidare i vårt strävan att alltid arbeta med världens bästa travhästar, säger Sabine Kagebrant, VD för Courant-gruppen.

0 Responses to “Morten Langli till Courant-gruppen”


  1. No Comments

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree
Logga in som bloggare för courant.se